TEODORA

En la reforma d’aquest àtic meravellós a Barcelona semblava que tot estava dit i que només es necessitava una rentada de cara fins que vam començar a valorar opcions de projecte, vam veure que obrint la cuina al saló guanyàvem molt, també, i com a conseqüència, havíem d’eixamplar el llarg passadís, ja que ho havíem fet encara més llarg en eliminar les portes intermèdies que el sectoritzaven.

Els clients van veure el potencial del projecte i ens van donar suport, van ajudar en tot moment. Després va arribar el trencaclosques, situar cinc banys repartits per a tot l’habitatge.

Disseny integral de tota la fusteria i mobiliari a mida, papers pintats, textures, emplafonats de parets i il·luminació específica per a cada ambient i situació. A destacar, la instal·lació de terra radiant en tot l’habitatge.

Plànols del projecte

Explicació breu del projecte

Reforma integral interior i exterior, amb importants canvis de distribució d’un àtic amb dues terrasses a Barcelona. Solució de passadís de grans dimensions amb emplafonats texturats i portes enrasades.