TRANFORMEN SOMNIS I IDEES EN LLOCS I ÚNICS

En Mobelia posem a la seva disposició un equip d'arquitectes interioristes i decoradors que treballen per fer de la seva llar un lloc agradable.

Estem especialitzats en treballs personalitzats i a mida.

Realitzem projectes d'arquitectura, disseny d'interiors i tot tipus de reformes, restylings, contracts i amoblaments en general.

Treballem amb primeres marques del sector nacional i internacional: Gaston i Daniel, Guell la Madrid, Lizzo, Les Creations, Bolon, Tisca Italia, Yutes, Coordonne, Sanderson, Tapicerias Gandedo i una llarg etcètera de marques referents en el món del disseny i la decoració.

Recentment hem introduït una nova línia, el nostre espai Show-Room ubicat a la nostra botiga Mobelia al carrer entenza de Barcelona. Aquest espai està dedicat a mobiliari de cuina i bany, dissenyat i fabricat exclusivament per Mobelia, amb complements electrodomèstics de la marca NEFF, SIEMENS i BALAY dels quals som distribuïdors a Barcelona. Oferim també el subministrament d'altres marques comercials, com GAGGENAU.

El nostre valor principal és oferir al client el que busca i necessita perquè el resultat del nostre treball sigui òptim.

Oferim als nostres clients productes i mobiliaris de gran qualitat adaptats a qualsevol pressupost.